به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری تسنیم، سطام بن خالد آل سعود شاهزاده عربستانی، یکشنبه اعلام کرد که اتفاقات عربستان غیرقابل تحمل شده است.

وی در صفحه توییتری خود نوشت که پادشاهی دستوری صادر کرده مبنی بر اینکه فقط هیئت علمای ارشد می‌توانند فتوا بدهند و باید به فتواهای آنها عمل کرد.

این شاهزاده عربستانی همچنین اضافه کرد که هر روز فتوای یک نفر را می شنویم، در حالی که بیشتر این فتوادهندگان غیرمتخصص و احمق هستند. وی در ادامه اشاره کرد که با وجود این به‌زودی فتوایی می‌شنویم که می‌گوید شراب حلال است.

یک کاربر به نام منیر المحجری در واکنش به اظهارات سطام بن خالد نوشت: تا زمانی که اداره کل سرگرمی عربستان بدون قید و بند و محدودیت است، فتوای حلال بودن شراب را هم می‌شنویم. وی همچنین ادامه داد که هرکسی هم حقیقت را بگوید به زندان می‌افتد.

یک کامنت دیگر اشاره کرد که اقدامات اداره کل سرگرمی عربستان، میخ اول را در تابوت این دولت کوبیده است.

سطام بن خالد شاهزاده عربستانی، این اظهارات را چند روز پس از اینکه اداره کل سرگرمی عربستان اعتراف کرد که نقش این اداره در اجتماع رد شده، بیان کرد.

روزنامه الریاض پنجشنبه گذشته اعلام کرد که اداره کل سرگرمی عربستان اعتراف کرده که در پی نظر کمیته فرهنگ و رسانه و گردشگری و آثار باستانی عربستان در رابطه با برخی اقدامات این اداره و مجوزهایی که به‌منظور انجام برخی فعالیت‌ها صادر کرده، نقش آن مورد قبول جامعه قرار نگرفته است.

اداره کل سرگرمی عربستان، با انتقادات گسترده‌ای از سوی جامعه عربستان مواجه شده است. در این میان شهروندان عربستان خواستار لغو فعالیت‌های مربوط به آواز و رقص و موسیقی شده و آن را سقوط دولت عربستان می‌دانند.

باید اشاره کنیم که پس از رسیدن بن سلمان به ولایت عهدی عربستان در اواسط 2017، بیشتر فعالیت‌های مربوط به امر به معروف و نهی از منکر در عربستان متوقف شد. همچنین از این زمان موسیقی و آواز و اختلاط در رستوران‌ها و کافه‌ها و مراکز خرید و نیز حالت رقص در خیابان‌های عربستان مورد توجه قرار گرفت و مردم نیز با آن همراهی کردند.

در ماه‌های اخیر اقدامات و صحنه‌هایی در عربستان مشاهده می‌شود که چهره محافظه‌کارانه این کشور را کاملاً تغییر داده است. از جمله این اقدامات اجرای کنسرت خوانندگان عربی و خارجی است.

عربستان همچنین از قوانین و عرف رسمی کشور خود نیز خارج شده است که بارزترین آنها رانندگی زنان و حضور آنها در استادیوم‌های فوتبال است.

وهابیون تندرو سعودی با اقدامات متهورانه محمد‌ بن سلمان برای زدودن مبانی دینی مورد پذیرش سعودی‌ها از جامعه این کشور به بهانه آزادی و سرگرمی و تفریح مردم مخالف هستند.